Boilies Boss2 lze s úspěchem používat celoročně. Nutriční a strukturální složení je konstruováno tak, aby odpovídalo nástrahu s použitelností od jara do zimy, a to s vysokou vábící schopností.
Rádi bychom Vám představili zbrusu novou kuličku ze špičkových atraktorů s poněkud netradičním názvem SATAN. Není to náhodou. Vždyť která nástraha se může chlubit tak explozivním spektrem nutričních i atrakčních komponentů, které svou vyváženou účastí dávají tomuto boilies obrovský potenciál pro celoroční rybolov.
Představujeme vám naší velice horkou novinku 2023 v sérii produktů se stejnojmenným názvem Anštajn. Všechny produkty s tímto názvem, mají několik společných jmenovatelů. Mezi nejdůležitější patří tzv. přírodní základ. Dá se říci, že u Anštajna většina námi senzoricky vnímaných signálů, pochází z výtažků přírodních bylin a koření.
Boilies Boss2 lze s úspěchem používat celoročně. Nutriční a strukturální složení je konstruováno tak, aby odpovídalo nástrahu s použitelností od jara do zimy, a to s vysokou vábící schopností.
Rádi bychom Vám představili zbrusu novou kuličku ze špičkových atraktorů s poněkud netradičním názvem SATAN. Není to náhodou. Vždyť která nástraha se může chlubit tak explozivním spektrem nutričních i atrakčních komponentů, které svou vyváženou účastí dávají tomuto boilies obrovský potenciál pro celoroční rybolov.
Hlavním cílem u této nástrahy bylo vyrobit boilies výrazné barvy a pronikavého aroma se zachováním maximální atraktivity. Pikanter je oranžový s kořeněně masovou vůní, co zaujme každého staršího kapra.
Hlavním cílem u této nástrahy bylo vyrobit boilies výrazné barvy a pronikavého aroma se zachováním maximální atraktivity. Kuličky Mořská panna jsou sladké příchuti a jejich růžová barva je pro kapry nesmírným lákadlem.
Hlavním cílem u této nástrahy bylo vyrobit boilies výrazné barvy a pronikavého aroma se zachováním maximální atraktivity. Pikanter je oranžový s kořeněně masovou vůní, co zaujme každého staršího kapra.
Hlavním cílem u této nástrahy bylo vyrobit boilies výrazné barvy a pronikavého aroma se zachováním maximální atraktivity. Kuličky Mořská panna jsou sladké příchuti a jejich růžová barva je pro kapry nesmírným lákadlem.
Hlavním cílem u této nástrahy bylo vyrobit boilies výrazné barvy a pronikavého aroma se zachováním maximální atraktivity. Pikanter je oranžový s kořeněně masovou vůní, co zaujme každého staršího kapra.
Hlavním cílem u této nástrahy bylo vyrobit boilies výrazné barvy a pronikavého aroma se zachováním maximální atraktivity. Slunečnice je žluté barvy a velmi pronikavé sladké příchutě.
Základ tohoto boilie tvoří čistě přírodní enzymaticky upravený jaterní derivát, který není nijak agresivního vzezření, avšak jeho účinnost je opravdu fantastická. V kombinaci s aromatem vanilky vytváří velmi lákavou a neodolatelnou nástrahu.
Základ tohoto boilie tvoří čistě přírodní enzymaticky upravený jaterní derivát, který není nijak agresivního vzezření, avšak jeho účinnost je opravdu fantastická. V kombinaci s aromatem vanilky vytváří velmi lákavou a neodolatelnou nástrahu.
Oliheň A1 je bezesporu velice agresivní zbraní v našem arzenálu boilies. Na rozdíl od klasické olihně je Ajednička vyrobena tak, aby lépe odolávala drobnějším rybám, intensivněji lákala větší kapry a přinášela příslib úspěšnějšího lovu v chladnějším období roku.
Oliheň A1 je bezesporu velice agresivní zbraní v našem arzenálu boilies. Na rozdíl od klasické olihně je Ajednička vyrobena tak, aby lépe odolávala drobnějším rybám, intensivněji lákala větší kapry a přinášela příslib úspěšnějšího lovu v chladnějším období roku.
Oliheň A1 je bezesporu velice agresivní zbraní v našem arzenálu boilies. Na rozdíl od klasické olihně je Ajednička vyrobena tak, aby lépe odolávala drobnějším rybám, intensivněji lákala větší kapry a přinášela příslib úspěšnějšího lovu v chladnějším období roku.
Tento typ boilies je tvořen převážně ze surovin rostlinného původu, jemné až středně hrubé zrnitosti. Hlavním rysem Expresoru je schopnost se velice spontánně rozpouštět a uvolňovat tak do okolí velmi intenzivně potravní signály.
Tento typ boilies je tvořen převážně ze surovin rostlinného původu, jemné až středně hrubé zrnitosti. Hlavním rysem Expresoru je schopnost se velice spontánně rozpouštět a uvolňovat tak do okolí velmi intenzivně potravní signály.